torstai 12. heinäkuuta 2012

Vuoden 2013 hääpuvut

Vaikka olenkin oman hääpukuni valinnut, kävin katselemassa vuoden 2013 mallistoja. 
Tarkoituksenani ei ole siis ostaa uutta pukua. 
Haluan vain katsella ja julkaista täällä omaa silmää miellyttävät puvut :)
Puvut löydät täältä.








Tässä siis oli sellaisia pukuja, joita käyttäisin oikein mielelläni. Paljon oli muitakin kauniita pukuja, kannattaa käydä tuolta laittamastani linkistä katsomassa! :)

On selvästi nähtävissä, että pitsi ja olkaimettomat puvut ovat muodissa.
Myös erilaiset koristeet, kuten vyönauhat tai koristekukat ovat suuressa suosiossa, ja niitä käytetään varsinkin yksinkertaisemmissa puvuissa koristeena. 
Myös kreikkalaiset, keveät ja yksiolkaimiset puvut ovat suuressa suosiossa, varsinkin raskaana olevien morsianten keskuudessa. Ovathan ne hyvin käytännöllisiä ja piilottavat vauva-masun, jollei sitä tahdo esitellä. 
Merenneito-malliset puvut ovat myöskin edelleen muodissa. Itse en kuitenkaan sellaista voisi käyttää, koska näyttäisin tyhmältä syysta, koska olen hyvin lyhyt (157cm).
Kuitenkin nämä perinteiset prinsessa-puvut pitävät pintansa markkinoilla. Nykyään monet, varsinkin nuoret morsiamet haluaisivat mieluummin mereneito-mallisen puvun, mutta vanhemmat painostamat valitsemaan prinsessa-mallisen puvun, koska se on perinteisempi. Itse pidän prinsessa-puvuista enemmän kuin mereneito-puvuista.

Markkinoilla alkaa näkymään myös plus-kokoisia hääpukuja, luojan kiitos! Vaikka itselle ei sellaista tarvitse, niin onhan se mukavaa, että hieman isompikokoisetkin morsiamet saavat tuntea itsensä kauniiksi prinsessoiksi :)

Kävin ihan mielenkiinnosta katsomassa myös plus-koon hääpukuja ja laitampa nyt tänne omaa silmää miellyttäviä pukuja..
puvut löydät  täältä
Luxurious A-line Capped-Sleeve Chapel Floor-length Appliques Plus Size Wedding Dresses
Tässä puvussa pidän, siitä miten se imartelee muotoja. Vyö saa vatsan näyttämään hoikemmalta, vaikka se viekin huomion vatsan kohaalle.    

Charming Strapless A-line Sleeveless Floor-Length Chapel Train Embroidery Plus Size Wedding Dresses
Tämäkö plus-koon nainen?  Ei siltä näytä. Joko se johtuu puvusta, tai sitten nainen ei ole plus-kokoinen. Kaunis mekko kylläkin.

Gorgeous Empire Strapless Floor-Length Chapel Ruffling Sequins Plus Size Wedding Dresses

Splendid Empire Sweetheart Tea-Length Bowknot Plus Size Wedding Dresses
Erittäin kaunis lyhyt mekko



Ja löytyi paljon muitakin kauniita plus-koon pukuja, mutta en viitsinyt tänne laittaa miljoonia pukuja näytille. Käykä itse katsomassa linkin kautta ;)

3 kommenttia:

  1. Mulla oli vuoden heinä2010 häissä kreikkalaistyylinen mekko, mutta lyhyenä. Isoveljeni morsian saa käyttää sitä kun menee tässä kuussa naimisiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään kovasti kreikkalaisista mekoista. En ole ikinä nähnyt lyhyttä kreikkalaista mekkoa, mistä olit ostanut sen?

      Poista
    2. Tilasin pitkän kreikkalaisen häämekon ja lyhensin sen polviin saakka ulottuvaksi.Hintaa oli 150 euroa käytettynä.Mekon leikausta osasta tein pienet pussukat kahdelle kukkaistytölle

      Poista

Kommentoi!