tiistai 3. heinäkuuta 2012

Juhlapaikka valittu




Eilen lähdimme puolisoni Mikon kanssa katsomaan juhlapaikkaa häitä varten.
Sitä ennen piti käydä kirjastossa palauttamassa lainattu kirja ja etsiä samalla hieman helpompi kirja Venäjän kielen opiskeluun (yritän itsenäisesti opiskella hieman).
Kirjastosta jatkoimme matkaa ruokakauppaan jonka jälkeen oli tarkoitus käydä katsomassa Yhtä sopivista juhlapaikoista. Odotellessani autossa, kun Mikko kävi hakemassa juotavaa kaupasta, avasin juuri lainaamani Venäjän kielen kirjan. Sieltä välistä löytyi pieni ja oranssi, sydämenmuotoinen lappu, jossa luki: Onnea ja rakkautta.
Siitä tuli todella iloiselle mielelle, vaikka tiesin kyllä ihan hyvin, että lappu oli luultavasti jäänyt edelliseltä kirjan lainaajalta. Silti tuntui, että tämä naimisiinmeno Mikon kanssa on meidän kohtalo ja että niin on tarkoitettu käyväksi.
No mutta tämän jälkeen kävimme katsomassa juhlapaikkaa, joka oli netistä katsottuna vaikuttanut lupaavimmalta: Valkeaniemen pirtti
Paikka oli ihan uskomattoman siisti ja tilava.
Koko rakennus oli uskomattoman kaunis sisältä, että ulkoapäin. Pidin kovasti salista, joka oli suuri ja avara. Myös erillinen ruoanhakutila oli oikein kätevä.
Keittiö oli siisti ja sieltä löytyi kaikki tarvittavat välineet.
Myös erillinen tupakointirakennus oli plussaa, vaikka minä ja sulhaseni emme polta, niin suuri osa vieraistamme kyllä.
Ihastuin Valkeaniemen pirttiin kovasti, ja sovimmekin paikan omistajien kanssa, että otan heihin myöhemmin yhteyttä sähköpostin kautta ja sovimme maksusysteemeistä sun muista käytännön asioista.

Hintaa Valkeaniemen pirtillä oli 500 euroa. Ennakkomaksu on 100 euroa. Astiasto kuuluu hintaan, mutta pöytäliinat maksavat euron kappale ja ne täytyy itse pesettää.
 Pidän hintaa täysin kohtuullisena niin kauniista paikasta ja minusta tuntuu että Valkeaniemen pirtti on se oikea <3



 

     

Kaikki kuvat ovat Valkeaniemen pirtin kotisivuilta

2 kommenttia:

Kommentoi!